Vitamina B12 lipozomala Cymbiotika
search
  • Vitamina B12 lipozomala Cymbiotika
  • Vitamina B12 lipozomala Cymbiotika

Vitamina B12 lipozomala Cymbiotika
  • Cymbiotika

229,00 lei
Nicio taxa

Vitamina B12 + B6 poate ajuta cu următoarele:

    Stimulează energia

    Îmbunătățește starea de spirit

    Susține sănătatea inimii

 

SFAT PRO: Luați B12 cu Cymbiotika D3 + K2 + CoQ10 pentru a îmbunătăți energia și starea de spirit.

 

Cantitate

Cymbiotika’s B12 este un amestec organic de metilcobalamină și adenozilcobalamină, cele două forme cele mai bioactive de vitamina B12 și vitamina B6. B12 este un nutrient vital care susține producția de globule roșii, starea de spirit, memoria și sănătatea inimii și a oaselor. Folatul nostru se află în cea mai bioactivă formă de L-metilfolat, o vitamină extrem de importantă pentru cei care poartă o mutație a genei MTHFR. Pentru a îmbunătăți și mai mult absorbția, am introdus acești nutrienți în lipozomi.

 

Ingrediente:

Vitamina B12 (80% metilcobalamină, 20% adenozilcobalamină), vitamina B6 (piridoxină), L-metilfolat (folat), acid fulvic

 

Alte ingrediente: apă purificată, glicerină organică, extract de fructe de pădure sălbatice, acid malic, rădăcină de konjac, fosfatidilcolină, D-alfa tocoferol, bicarbonat de potasiu, extract organic de citrice

 

Mod de administrare:

Luați 12 pompe pe zi*

 

Pompați pe o lingura pentru a consuma. Poate fi amestecat într-o băutură la alegere și poate fi luat cu sau fără alimente.

 

A se păstra la loc răcoros, întunecat sau la frigider după deschidere. Nu înghețați. Evitați contactul oral cu dozatorul pompei pentru a păstra prospețimea.

* Pentru a fi utilizat conform instrucțiunilor furnizorului dumneavoastră de asistență medicală sau medicului dumneavoastră.

Disclaimer: Dacă sunteți însărcinată, alăpțiți un copil sau există o afecțiune medicală cronică, cum ar fi hipertensiunea sau bolile de inimă, asigurați-vă că vă consultați medicul sau farmacistul înainte de a cumpăra sau de a lua orice supliment.

3 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.