Adrenal super tonic Cymbiotika
search
  • Adrenal super tonic Cymbiotika
  • Adrenal super tonic Cymbiotika
  • Adrenal super tonic Cymbiotika

Adrenal super tonic Cymbiotika
  • Cymbiotika

259,00 lei
Nicio taxa

Adrenal Super Tonic poate ajuta cu următoarele:


    Sprijină capacitatea organismului de a răspunde la stres- Ashwagandha este un adaptogen puternic care îmbunătățește răspunsul organismului la stres și anxietate.

    Sprijină o stare de spirit echilibrată- Busuiocul Sfânt este un adaptogen puternic care reduce stresul și îmbunătățește starea de spirit.

    Reduce stresul și anxietatea- Moringa este bogată în vitamine și minerale și are efecte de stimulare a stării de spirit
 
SFAT PRO: Luați Adrenal Super Tonic cu Shilajit de la Cymbiotika pentru a reduce și mai mult efectele stresului.

Cantitate
Ultimele produse in stoc


Adrenal Super Tonic de la Cymbiotika ajută la menținerea unei dispoziții echilibrate și a sănătății și vitalității generale. Această formulă a fost creată pentru a gestiona nivelul de stres, anxietatea, depresia, hipertensiunea arterială, tulburările de somn și durerile musculare. Acest supliment poate reduce nivelul de cortizol seric în timp, ceea ce este esențial pentru îmbunătățirea funcției imunitare și reglarea ciclului menstrual.

Mod de utilizare:Luați 12 pompe pe zi*
Pompați pe o lingură pentru a consuma. Poate fi amestecat într-o băutură la alegere și poate fi luat cu sau fără alimente.

 
Ingrediente:

Hidrosol organic de lavandă, hidrosol organic de geranium trandafir, hidrosol organic de rozmarin, extract organic de guava (1,8% zinc), extract organic de Moringa, extract organic de Ashwagandha, extract organic de busuioc sfânt (Tulsi), extract organic de aloe vera, extract organic de Berberis Aristata (Tree Turmeric) ), pulbere liofilizată din suc de turmeric organic, extract organic de amla (18% vitamina C), ulei organic de mirt de lămâie, ulei de lavandă organic

Alte ingrediente: glicerina din seminte de in organic, <5% etanol biodinamic organic, extract organic de stevia (98% Reb-A)Atenţionări: A nu se depăşi porţia zilnică recomandată.

Nu înlocuieşte o alimentaţie echilibrată şi variată şi un mod de viaţă sănătos.
Consumaţi, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionată pe ambalaj.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.
Daca aveti varsta sub 18 ani consultati medicul inainte de utilizare
A se pastra la loc racoros si uscat sau la frigider dupa deschidere. Nu înghețați.
Dacă sunteți însărcinată, alăpțiți un copil asigurați-vă că vă consultați medicul sau farmacistul înainte de a cumpăra sau de a lua orice supliment.


* Pentru a fi utilizat conform instrucțiunilor furnizorului dumneavoastră de asistență medicală sau medicului dumneavoastră.


1 Obiect
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.