Adrenal super tonic Cymbiotika
search
  • Adrenal super tonic Cymbiotika
  • Adrenal super tonic Cymbiotika
  • Adrenal super tonic Cymbiotika

Adrenal super tonic Cymbiotika
  • Cymbiotika

259,00 lei
Nicio taxa

Adrenal Super Tonic poate ajuta cu următoarele:

    Sprijină capacitatea organismului de a răspunde la stres

    Sprijină o stare de spirit echilibrată

    Reduce stresul și anxietatea

 

SFAT PRO: Luați Adrenal Super Tonic cu Shilajit de la Cymbiotika pentru a reduce și mai mult efectele stresului.

 

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Adrenal Super Tonic de la Cymbiotika ajută la menținerea unei dispoziții echilibrate și a sănătății și vitalității generale. Această formulă a fost creată pentru a gestiona nivelul de stres, anxietatea, depresia, hipertensiunea arterială, tulburările de somn și durerile musculare. Acest supliment poate reduce nivelul de cortizol seric în timp, ceea ce este esențial pentru îmbunătățirea funcției imunitare și reglarea ciclului menstrual.

 

Ingrediente:

Hidrosol organic de lavandă, hidrosol organic de geranium trandafir, hidrosol organic de rozmarin, extract organic de guava (1,8% zinc), extract organic de Moringa, extract organic de Ashwagandha, extract organic de busuioc sfânt (Tulsi), extract organic de aloe vera, extract organic de Berberis Aristata (Tree Turmeric) ), pulbere liofilizată din suc de turmeric organic, extract organic de amla (18% vitamina C), ulei organic de mirt de lămâie, ulei de lavandă organic

 

Alte ingrediente: glicerina din seminte de in organic, <5% etanol biodinamic organic, extract organic de stevia (98% Reb-A)

 

Mod de utilizare:

Luați 12 pompe pe zi*

Pompați pe o lingură pentru a consuma. Poate fi amestecat într-o băutură la alegere și poate fi luat cu sau fără alimente.

 

A se păstra la loc răcoros, întunecat sau la frigider după deschidere. Nu înghețați. Evitați contactul oral cu dozatorul pompei pentru a păstra prospețimea.

* Pentru a fi utilizat conform instrucțiunilor furnizorului dumneavoastră de asistență medicală sau medicului dumneavoastră.

Disclaimer: Dacă sunteți însărcinată, alăptați un copil sau aveți o afecțiune medicală cronică, cum ar fi diabetul, hipertensiunea sau bolile de inimă, asigurați-vă că vă consultați medicul sau farmacistul înainte de a cumpăra sau de a lua orice supliment.

2 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.