The Omega Cymbiotika
search
  • The Omega Cymbiotika
  • The Omega Cymbiotika

The Omega Cymbiotika
  • Cymbiotika

321,00 lei
Nicio taxa

The Omega poate ajuta în următoarele moduri:

·      Susține sănătatea creierului, ochilor și inimii

·      Reduce inflamația

·      Formula DHA și EPA fără pește

SFAT PROFESIONAL: Luați The Omega împreună cu Glutationul Cymbiotika pentru o piele sănătoasă și echilibrată.

 

 

 

Cantitate

 

Suntem mândri să vă oferim cel mai înaltă calitate a suplimentului vegan Omega 3 DHA/EPA disponibil. Biologia modernă a identificat că DHA este un nutrient critic pentru creierul nostru, ochi și sistemul nervos central. Acest supliment poate hidrata pielea și scădea tensiunea arterială, echilibrând în același timp nivelurile de colesterol.

Astaxantinul este un antioxidant puternic care poate traversa bariera retino-sangvină pentru a-și apăra ochii de deteriorarea oxidativă cauzată de soare.

Uleiul de cătina  este bogat în nutrienți și ajută la menținerea pielii hidratate.

Uleiul canadian de Omega-3 DHA

Uleiul nostru vegan de acid docosahexaenoic (DHA) susține sănătatea mentală pozitivă și o stare de spirit echilibrată.

 

Administrare: Luați 12 pompe ( 2ml) zilnic. Porții / recipient 30 (60ml).

Presărați pe o lingură pentru a consuma. Poate fi amestecat într-o băutură la alegere și poate fi luat cu sau fără mâncare.

Depozitați într-un loc răcoros și întunecat sau refrigerați după deschidere. Nu congelați. Evitați contactul oral cu pompa pentru a păstra prospețimea. 

Ingrediente:Ulei de Omega-3 DHA canadian (ulei de alge Schizochytrium, extras cu apă) 400mg, EPA 55mg, Ulei organic de Primulina de Seară 100mg, Ulei organic de cătina 100mg, Astaxantin islandez (Haematococcus pluvials, extras cu CO2) 4mg, Fosfatidilcolină (din lecitină de floarea-soarelui non-OMG) 10mg

Alte Ingrediente: Ulei organic de MCT, Tocoferol natural (ca antioxidant), Ulei organic de Lămâie, Extract organic de Monk Fruit.

Atentionari: A nu se depăși porția zilnică recomandată. Acest supliment nu înlocuiește o alimentație echilibrată și variată și un mod de viață sănătos. Consumați de preferință până la sfârșitul perioadei menționate pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Dacă aveți vârsta sub 18 ani, consultați medicul înainte de utilizare.

 

 

 

6 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.