The Omega Cymbiotika
search
  • The Omega Cymbiotika
  • The Omega Cymbiotika
  • The Omega Cymbiotika
  • The Omega Cymbiotika

The Omega Cymbiotika
  • Cymbiotika

321,00 lei
Nicio taxa

Omega poate ajuta cu următoarele:

    Susține sănătatea creierului, ochilor și inimii

    Reduce inflamația

    Formula fără DHA și EPA fără pește

 

SFAT PRO: Luați Omega cu glutation de la Cymbiotika pentru o piele sănătoasă și echilibrată.

 

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Suntem mândri să oferim suplimentul vegan Omega 3 DHA/EPA de cea mai înaltă calitate disponibil. Biologia modernă a identificat că DHA este un nutrient esențial pentru creierul, ochii și sistemul nervos central. Acest supliment poate hidrata pielea și poate scădea tensiunea arterială, echilibrând în același timp nivelul colesterolului.

 

Mod de utilizare:

Luați 12 pompe pe zi*

 

Pompați pe o lingură pentru a consuma. Poate fi amestecat într-o băutură la alegere și poate fi luat cu sau fără alimente.

 

A se păstra la loc răcoros, întunecat sau la frigider după deschidere. Nu înghețați. Evitați contactul oral cu dozatorul pompei pentru a păstra prospețimea.

* Pentru a fi utilizat conform instrucțiunilor furnizorului dumneavoastră de asistență medicală sau medicului dumneavoastră.

Disclaimer: Dacă sunteți însărcinată, alăptați un copil sau aveți o afecțiune medicală cronică, cum ar fi diabetul, hipertensiunea sau bolile de inimă, asigurați-vă că vă consultați medicul sau farmacistul înainte de a cumpăra sau de a lua orice supliment.

 

Ingrediente:

Acid docosahexaenoic (DHA), acid eicosapentaenoic (EPA), ulei organic de cătină, astaxantina islandeză, fosfatidilcolină fără OMG, ulei de primulă de seară

 

Alte ingrediente: ulei MCT organic, fructe de călugăr organic, ulei de lămâie organic

 

1 Obiect
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.