Coated Silver Cymbiotika
search
  • Coated Silver Cymbiotika
  • Coated Silver Cymbiotika
  • Coated Silver Cymbiotika
  • Coated Silver Cymbiotika
  • Coated Silver Cymbiotika

Coated Silver Cymbiotika
  • Cymbiotika

540,00 lei
Nicio taxa

Coated Silver (argintul acoperit) poate ajuta în următoarele moduri:

·      Neutralizează virusuri, ciuperci, drojdii și mucegai

·      Susține bacteriile sănătoase pentru un microbiom intestinal robust

·      Apară împotriva agenților patogeni comuni

SFAT PROFESIONAL: Luați Coated Silver împreună cu Cymbiotika Elderberry Defense pentru o apărare sporită a sistemului imunitar.

 

 

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Coated Silver de la Cymbiotika acționează ca un scut puternic pentru sistemul dvs. imunitar. Datorită acoperirii cu argint coloidal, acesta nu reacționează și nu are efecte secundare. De asemenea, are cea mai mare PPM (părți pe milion) dintre toate tipurile de argint disponibile, conținând 240 ppm într-o singură picătură.

Coated Silver este un puternic agent antimicrobian care poate elimina virusurile, ciupercile, drojdiile și mucegaiul. Studiile au arătat că, în timp ce argintul are proprietăți antibacteriene, ingestia de argint acoperit nu afectează dezvoltarea bacteriilor probiotice sănătoase din intestin. Cu conținut de 240 de părți pe milion într-o picătură, coated silver de la Cymbiotika este o formulă puternică pentru susținerea sistemului imunitar.

 

Administrare: 1 picătură conține (60000mcg) Adăugați 1-5 picături în 240 ml de apă o dată pe zi, atât timp cât este necesar.

Pentru sisteme imunitare compromise și perioadele de boală: luați 3-5 picături într-un pahar de apă o dată pe zi, atât timp cât este necesar.

Clătirea sinusurilor: Adăugați 1 picătură într-un pahar cu apă caldă și clătiți sinusurile folosind dispozitivul preferat de irigare nazală.

Tuse sau infecții pulmonare: Adăugați 2-5 picături în apă distilată într-un umidificator de aer și difuzați în timpul somnului.

Durere în gât: Adăugați 1 picătură la 240 ml de apă caldă cu 1 lingură de sare de mare Celtica și gargară.

Dezinfectant pentru suprafețe: Adăugați 3 picături într-o sticlă cu pulverizator cu apă și folosiți unde este necesar. Poate fi folosit ca dezinfectant pentru curățarea umidificatoarelor de aer, aparatelor CPAP sau altor echipamente medicale.

Depozitați într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. Nu congelați. Evitați contactul oral cu picuratorul pentru a păstra prospețimea. 

Ingrediente: Nanoparticule de argint 1200mcg (240ppm), apă purificată, polizaharide

 

Atentionari: A nu se depăși porția zilnică recomandată. Acest supliment nu înlocuiește o alimentație echilibrată și variată și un mod de viață sănătos. Consumați de preferință până la sfârșitul perioadei menționate pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Dacă aveți vârsta sub 18 ani, consultați medicul înainte de utilizare.

1 Obiect
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.