Coated Silver Cymbiotika
search
  • Coated Silver Cymbiotika
  • Coated Silver Cymbiotika
  • Coated Silver Cymbiotika
  • Coated Silver Cymbiotika
  • Coated Silver Cymbiotika

Coated Silver Cymbiotika
  • Cymbiotika

536,00 lei
Nicio taxa


Argintul acoperit de la Cymbiotika acționează ca o armă puternică pentru sistemul tău imunitar.

Atunci când este administrat intern și local în forma corectă, argintul acționează ca un antibiotic mineral puternic care poate neutraliza virușii, ciupercile și mucegaiul, susținând în același timp bacteriile prietenoase.

Acest lucru este esențial pentru un microbiom intestinal sănătos și robust. Deoarece este acoperit, este non-reactiv și fără efecte secundare.

Are, de asemenea, cel mai mare PPM (părți pe milion) dintre orice argint disponibil, conținând 20.000 ppm într-o singură picătură. Argintul nostru acoperit a fost inventat și perfecționat la laboratorul Universității Clarkson de un doctorat de clasă mondială. chimist cu zeci de ani de experiență în nanotehnologia metalelor.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Argintul Coated Silver poate ajuta cu următoarele:

 

    Neutralizează virușii, ciupercile, drojdia și mucegaiul

    Sprijină bacteriile sănătoase pentru un microbiom intestinal robust

    Apără împotriva agenților patogeni comuni

 

SFAT PRO: Luați argint acoperit cu Elderberry Defense de la Cymbiotika pentru apărarea îmbunătățită a sistemului imunitar.

 

Coated silver de la Cymbiotika acționează ca un scut puternic pentru sistemul tău imunitar. Deoarece argintul nostru coloidal este acoperit, nu este reactiv și nu are efecte secundare. Are, de asemenea, cel mai mare PPM (părți pe milion) dintre orice argint disponibil, conținând 20.000 ppm într-o singură picătură.

 

Adăugați 1-5 picături la 8 oz de apă o dată pe zi, atât timp cât este necesar.*

 

Pentru sistemul imunitar compromis și perioadele de boală: luați 3-5 picături într-un pahar cu apă o dată pe zi, atât timp cât este necesar.

 

Mame însărcinate sau care alăptează: argintul nostru acoperit este nereactiv și mult mai sigur decât argintul coloidal și ionic neacoperit. Vă rugăm să consultați un medic autorizat pentru protocoalele adecvate.

 

Clătire sinusală: Adăugați 1 picătură într-un pahar cu apă caldă și spălați sinusurile folosind o oală Neti sau dispozitivul de irigare nazală preferat.

 

Tuse sau infecții pulmonare: Adăugați 2-5 picături în apă distilată într-un umidificator de aer și difuzați în timpul somnului.

 

Durere în gât: Adăugați 1 picătură la 8 oz de apă caldă cu 1 lingură de sare de mare celtică și faceți gargară.

 

Contra dezinfectant: Adăugați 3 picături într-o sticlă cu pulverizator cu apă și utilizați acolo unde este necesar. Poate fi folosit ca dezinfectant pentru curățarea umidificatoarelor de aer, aparatelor CPAP sau a altor echipamente medicale.

 

A se pastra intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. Nu înghețați. Evitați contactul oral cu picuratorul pentru a păstra prospețimea.

* Pentru a fi utilizat conform instrucțiunilor furnizorului dumneavoastră de asistență medicală sau medicului dumneavoastră.

Disclaimer: Dacă sunteți însărcinată, alăptați un copil sau aveți o afecțiune medicală cronică, cum ar fi diabetul, hipertensiunea sau bolile de inimă, asigurați-vă că vă consultați medicul sau farmacistul înainte de a cumpăra sau de a lua orice supliment.

 
Ingrediente:
 
Nanoparticule de argint, apă purificată, polizaharide

 

1 Obiect
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.