Longevity Mushrooms Cymbiotika
search
  • Longevity Mushrooms Cymbiotika
  • Longevity Mushrooms Cymbiotika
  • Longevity Mushrooms Cymbiotika
  • Longevity Mushrooms Cymbiotika
  • Longevity Mushrooms Cymbiotika

Longevity Mushrooms Cymbiotika
  • Cymbiotika

245,00 lei
Nicio taxa

Longevity mushrooms poate ajuta cu următoarele:

 

    Dovedit clinic că îmbunătățește performanța atletică

    Îmbunătățește timpul de recuperare la efort

    Susține sistemul imunitar și nervos central

 

SFAT PRO: Luați ciuperci de longevitate cu Shilajit de la Cymbiotika pentru performanță îmbunătățită și sănătate generală.

 

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Ciupercile Longevity de la Cymbiotika conțin 6 ciuperci organice cu beneficii dovedite clinic. Ciupercile sunt alimente bogate în nutrienți care conțin compuși puternici, cum ar fi beta-glucani, triterpene, metaboliți, L-ergotioneină, vitamina D, prebiotice, enzime digestive, minerale chelate, aminoacizi, proteine ​​și vitamine B. Această gamă de nutrienți complexi contribuie la sănătatea generală și la funcția imunitară.

 

Ingrediente:

Complexul de ciuperci Peak 02® constând din următoarele Cordyceps Militaris, Reishi, King Trumpet, Shiitake, coama leului și coada de curcan, EGCG (extract de ceai verde)

 

Alte ingrediente: glicerină organică, apă purificată, unt de migdale organic, ulei de migdale organic, pudră de cacao organic, gumă de salcâm organic, fosfatidilcolină organică, vitamina E organică (sub formă de tocoferol D-alfa), extract de cacao organic și sare de mare celtică

 

Luați 1 pungă pe zi*

 

Strângeți conținutul pungii în gură sau amestecați în băutura preferată.

 

A se păstra: la loc răcoros, întunecat sau la frigider după deschidere. Nu înghețați.

* Pentru a fi utilizat conform instrucțiunilor furnizorului dumneavoastră de asistență medicală sau medicului dumneavoastră.

Disclaimer: Dacă sunteți însărcinată, alăptați un copil sau aveți o afecțiune medicală cronică, cum ar fi diabetul, hipertensiunea sau bolile de inimă, asigurați-vă că vă consultați medicul sau farmacistul înainte de a cumpăra sau de a lua orice supliment.

 

2 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.