Red Yeast Rice Cymbiotika
search
  • Red Yeast Rice Cymbiotika
  • Red Yeast Rice Cymbiotika
  • Red Yeast Rice Cymbiotika
  • Red Yeast Rice Cymbiotika

Red Yeast Rice Cymbiotika
  • Cymbiotika

232,00 lei
Nicio taxa

Sănătatea inimii poate ajuta cu următoarele:
 
    Poate îmbunătăți sănătatea cardiovasculară
    Poate echilibra nivelul colesterolului în timp
    Sprijină circulația și îmbătrânirea sănătoasă
 
SFAT PRO: Luați sănătatea inimii cu Omega de la Cymbiotika pentru o bunăstare cardiovasculară îmbunătățită.
Cantitate
Ultimele produse in stoc

În ultimii ani, analiza statistică a arătat că 93 de milioane de adulți din S.U.A., cu vârsta de 20 de ani sau peste, au niveluri ridicate de colesterol total, rezultat în principal din cauza unei diete nutriționale proaste. Red Yeast Rice are capacitatea de a reduce nivelul seric și al colesterolului LDL, ajută sistemul digestiv, reduce riscul de atac de cord, îmbunătățește funcția hepatică, reduce riscul de cancer, scade tensiunea arterială și revigorează organismul.

Formula noastră de orez cu drojdie roșie lipozomală este îmbunătățită cu acid linoleic conjugat (CLA), un acid gras unic care s-a dovedit că reduce nivelul de grăsime corporală și gestionează profilul glicemic. De asemenea, este inclus uleiul de semințe negre, cunoscut pentru capacitatea sa unică de a îmbunătăți profilurile lipidice și de a sprijini sistemul cardiovascular. Această formulare uimitoare este, de asemenea, combinată cu tehnologia noastră de livrare lipozomală, îmbunătățind și mai mult absorbția și biodisponibilitatea acesteia. Beneficiile pot include niveluri de colesterol mai bine gestionate, stabilizarea nivelului de zahăr din sânge, creșterea metabolismului și îmbunătățirea funcției inimii.

Formula noastră poate scădea glucoza (zahărul din sânge), îmbunătățește funcția inimii, crește pierderea de grăsime și îmbunătățește funcția imunitară. Reducerea riscului de atac de cord, întărirea oaselor și îmbunătățirea simptomelor de astm sunt toate beneficii suplimentare pe care le poate oferi orezul cu drojdie roșie.

Ingrediente:
Acid linoleic conjugat organic (derivat din extracte de ciulin Asteraceae și ulei organic de floarea soarelui care conține fosfatidilcolină (folosit pentru lipozomi), ulei organic de floarea soarelui și ulei organic presat la rece din semințe negre, glicerină organică de nucă de cocos, unt organic de migdale încolțit, apă purificată de drojdie roșie organică, Extract, vitamina E organică (sub formă de alfa tocoferol D) și vanilie organică, extract organic de arțar și sare de mare.

Disclaimer:
Poate fi luat cu sau fără alimente. Stoarceți pe o lingură sau amestecați în suc, apă, iaurt sau băutură amestecată. A se pastra intr-un loc racoros si uscat ferit de lumina directa a soarelui. Nu înghețați. Refrigerarea nu este necesară.
Utilizare recomandată: 1 lingură pe zi sau conform instrucțiunilor.

1 Obiect
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.