Elderberry (soc negru) lipozomal Cymbiotika
search
  • Elderberry (soc negru) lipozomal Cymbiotika
  • Elderberry (soc negru) lipozomal Cymbiotika
  • Elderberry (soc negru) lipozomal Cymbiotika

Elderberry (soc negru) lipozomal Cymbiotika
  • Cymbiotika

232,00 lei
Nicio taxa

Liposomal Elderberry poate ajuta în următoarele moduri:

·      Antioxidanții puternici protejează corpul de radicalii liberi

·      Protejează corpul împotriva gripei și virusurilor

·      Crește funcția imunitară

SFAT PROFESIONAL: Luați suplimentul cu Elderberry liposomal împreună cu Vitamina B12 de la Cymbiotika pentru a sprijini imunitatea crescută, pentru energie și detoxificare îmbunătățită. 

Cantitate

 

Pliculețele cu soc negru Elderberry lipozomal de la Cymbiotika sunt un antiviral natural puternic, cunoscut pentru susținerea sistemului imunitar în timpul bolii și a altor simptome comune ale răcelii. Elderberry lipozomal conține Vitamina C, Echinacea și Vitamina E pentru îmbunătățirea stării generale de bine pe tot parcursul anului.

Vitamina C este un antioxidant care protejează corpul împotriva radicalilor liberi dăunători.

Extractul de zmeură sălbatică este bogat în antioxidanți și nutrienți care protejează corpul de gripă și virusuri.

Echinacea este bogată în flavonoide și alchamide care cresc funcția imunitară și reduc inflamația.

Administrare:Luați 1 pungă zilnic

Presați în gură sau amestecați în băutura voastră preferată.

Depozitați suplimentul într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui. Nu înghețați. Nu este necesară refrigerarea.

O cutie conține 26 de pliculete a câte 10ml fiecare.

Ingrediente: Amestec lipozomal 1660mg - Extract organic de zmeură sălbatică 16:1 (Sambucus nigra(Fruct)), Acid ascorbic, Fosfatidilcolină, Extract de Echinacea (Echinacea purpurea L.(Rădăcină)), Extract organic de citrice.

Alte ingrediente: Apă purificată, Glicerol, Concentrat organic de suc de afine, Pectină de citrice 175mg, Acid malic, Vitamina E (sub formă de D-Alpha Tocoferol) 15mg

Ce este Livrarea Lipozomală?

Livrarea lipozomală este o tehnologie avansată care permite nutrienților să ajungă eficient în organism, fără a fi degradați de sistemul digestiv.

Suplimentul nostru este încapsulat în lipozomi, care sunt membrane grase ce înconjoară fiecare celulă din corpul nostru.

Poți să îți imaginezi lipozomii ca niște bule mici care protejează nutrienții până ajung în intestine, asigurându-se că organismul îi absoarbe corespunzător.

Atenționări:

A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, într-un loc uscat, ferit de razele soarelui. A se păstra la loc răcoros și uscat sau la frigider după deschidere. Nu înghețați.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată. A nu se depăși doza recomandată zilnic. Nu se administrează copiilor și femeilor în perioada de sarcină și alăptare. Dacă aveți vârsta sub 18 ani, consultați medicul înainte de utilizare. Acest produs nu este destinat să trateze, să vindece sau să prevină vreo boală. Acest produs este destinat doar consumului oral.

 

 

 

 

 

5 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.