Magneziu lipozomal Cymbiotika
search
  • Magneziu lipozomal Cymbiotika
  • Magneziu lipozomal Cymbiotika
  • Magneziu lipozomal Cymbiotika

Magneziu lipozomal Cymbiotika
  • Cymbiotika

329,00 lei
Nicio taxa

L-Treonatul de magneziu poate ajuta cu următoarele:

    Crește puterea creierului  L-treonat de magneziu Magteina este cel mai biodisponibil magneziu pentru creier și singurul magneziu care poate traversa bariera hemato-encefalică pentru a îmbunătăți funcția cognitivă și concentrarea.

    Echilibrează starea de spirit și calmează sistemul nervos central -Magneziul reduce stresul prin creșterea GABA, un neurotransmițător care promovează calmul

    Îmbunătăteste memoria-Un studiu de 12 săptămâni a arătat că magneziul are efecte pozitive asupra memoriei și reamintirii.


SFAT PRO: Susține sănătatea generală a creierului luând cu Cymbiotika's Golden Mind.
 

CantitateL-Treonatul de magneziu lipozomal de la Cymbiotika a fost dezvoltat de o echipă de oameni de știință de la MIT, care s-a dovedit că crește nivelul de magneziu din creier mult mai mult decât orice altă formă de magneziu. Magneziul este un mineral esențial care este necesar pentru 80% din funcțiile metabolice ale organismului.  Deficiența de magneziu contribuie la multe afecțiuni cronice, inclusiv boli de inimă și pierderea funcției cognitive.

Ce este tehnologia lipozomala? Lipozomii sunt sfere mici, conceputi artificial, netoxici, creați din grasimi naturale care trec de sistemul digestiv fără să pierdem cantităti semnificative prin digestie.
Magneziul lipozomal lichid poate îmbunătăți semnificativ biodisponibilitatea (rata la care e absorbit in organism).De fapt eficiența sa este apropiată de administrarea intravenoasa în mediile medicale.


Administrare: 1 pliculet pe zi*

Strângeți întregul conținut al pungii direct în gură sau amestecați în băutura preferată.


Ingrediente: Magneziu (de la 1.300 mg de L-treonat de magneziu Magtein®), fosfatidilcolină, vitamina E (sub formă de D-alfa tocoferol)

Alte ingrediente: glicerina, apa purificata, unt de migdale organic, nectar de nuca de cocos organic, ulei de migdale organic, extract de vanilie organic, radacina de konjac, sare de mare celtica, extract de citrice organic

 
Atenţionări: A nu se depăşi porţia zilnică recomandată.

Nu înlocuieşte o alimentaţie echilibrată şi variată şi un mod de viaţă sănătos.
Consumaţi, de preferinţă, până la sfârşitul perioadei menţionată pe ambalaj.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.
Daca aveti varsta sub 18 ani consultati medicul inainte de utilizare
A se pastra la loc racoros si uscat sau la frigider dupa deschidere. Nu înghețați.
Dacă sunteți însărcinată, alăpțiți un copil asigurați-vă că vă consultați medicul sau farmacistul înainte de a cumpăra sau de a lua orice supliment.


* Pentru a fi utilizat conform instrucțiunilor furnizorului dumneavoastră de asistență medicală sau medicului dumneavoastră.

29 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.