Super Greens organic Cymbiotika
search
  • Super Greens organic Cymbiotika
  • Super Greens organic Cymbiotika
  • Super Greens organic Cymbiotika

Super Greens organic Cymbiotika
  • Cymbiotika

350,00 lei
Nicio taxa

Super Greens poate ajuta în următoarele moduri:

·      Susține detoxifierea celulară

·      Crește nivelurile de energie

·      Promovează un răspuns imunitar sănătos

SFAT PROFESIONAL: Ia Super Greens împreună cu Vitamina C liposomală de la Cymbiotika pentru o detoxifiere celulară îmbunătățită.

 

 

Cantitate

Super Greens de la Cymbiotika este o modalitate convenabilă de a-ți îmbogăți nutriția zilnică. Conține un complex biodisponibil de compuși naturali din plante, inclusiv clorofilă, glucorafanin, extract de semințe de broccoli și alte plante verzi alcalinizante. Acest produs promovează un răspuns imunitar sănătos, susține detoxifierea celulară și producția de energie.

Spirulina este o sursă fantastică de antioxidanți, precum și de nutrienți precum proteine, niacină, riboflavină și fier. 

Studiile arată că Glucorafaninul poate preveni cancerul prin producerea de enzime antioxidante care protejează împotriva carcinogenilor. 

Clorofila promovează detoxifierea la nivel celular, eliminând metalele grele.

 

Administrare: Ia 1 plic (15ml) zilnic

Stoarceți conținutul plicului în gură sau amestecați-l în băutura voastră preferată.

Depozitați într-un loc răcoros și întunecat sau refrigerați după deschidere. Nu congelați.

30 de plicuri x15ml în fiecare recipient.

Ingrediente:Clorofilă (Sodium Copper Chlorophyllin din frunza de dud) 50mg, Complex Super Greens 458mg care include: Pulbere Organică de Lucernă, Iarbă de Ovăz Organică, Pulbere de Spanac Organică, Spirulină Organică, Kale Organic, Extract de Semințe de Broccoli, Pulbere de 13% Glucorafanin

Alte Ingrediente: Apă Purificată, Glicerină Organică, Sirop de Tapioca Organic, Pectină de Citrice, Extract de Lime, Acid Malic, Ulei de Lămâie Organic, Extract Organic de Citrice, Bioflavonoide de Citrice Organice

Atenționări:

A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, într-un loc uscat, ferit de razele soarelui. A se păstra la loc răcoros și uscat sau la frigider după deschidere. Nu înghețați.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată. A nu se depăși doza recomandată zilnic. Nu se administrează copiilor și femeilor în perioada de sarcină și alăptare. Dacă aveți vârsta sub 18 ani, consultați medicul înainte de utilizare. Acest produs nu este destinat să trateze, să vindece sau să prevină vreo boală. Acest produs este destinat doar consumului oral.

 

3 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.