Liposomal Glutathione Cymbiotika
search
  • Liposomal Glutathione Cymbiotika
  • Liposomal Glutathione Cymbiotika
  • Liposomal Glutathione Cymbiotika

Liposomal Glutathione Cymbiotika
  • Cymbiotika

389,00 lei
Nicio taxa

Glutationul lipozomal poate ajuta cu următoarele:

 

    Conține proprietăți antioxidante puternice care combate îmbătrânirea prematură

    Îmbunătățește metabolismul energetic

    Promovează sănătatea intestinului

 

SFAT PRO: Luați glutation lipozomal cu Super Greens de la Cymbiotika pentru a vă susține ficatul și pentru a îmbunătăți detoxifierea naturală.

Cantitate

Glutationul lipozomal este un antioxidant puternic, principal produs în mod natural în ficat, care protejează organismul împotriva radicalilor liberi și menține funcția celulară sănătoasă. Formula noastră poate crește energia în timp ce încetinește procesul de îmbățire, poate atenua alergiile alimentare și de mediu, poate crește factorul de creștere a nervilor și poate neutraliza radicalii liberi. Suplimentul nostru de glutation lipozomal se asociază bine cu suplimentul nostru de vitamina C lipozomal, care este, de asemenea, un antioxidant puternic care ajută la promovarea funcției imunitare sănătoasă. Livrarea lipozomală permite o digestie eficientă și absorbția nutrienților.

Administrare:Cel mai bine trebuie luat 6 zile, o zi liberă* Acest produs este administrat cel mai bine pe stomacul gol cu ​​cel puțin 20 de minute înainte de mese, cu apă pentru cea mai eficientă absorbție a nutrienților. Această formulă poate fi luată în orice moment al zilei. 

A se păstra la loc răcoros, întunecat sau la frigider după deschidere. Nu înghețați.

 

Ingrediente:Glutation redus, CoQ10, PQQ, riboflavină, acid alfa lipoic Alte ingrediente: sirop organic de manioc, glicerină organică, fosfatidilcolină, D-alfa tocoferol, acid malic, ulei organic de portocale, extract organic de citrice.

 

3 Produse
Comentarii (1)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.