Vitamina D3+K2+CoQ10 lipozomala Cymbiotika 4000 IU
search
  • Vitamina D3+K2+CoQ10 lipozomala Cymbiotika 4000 IU
  • Vitamina D3+K2+CoQ10 lipozomala Cymbiotika 4000 IU

Vitamina D3+K2+CoQ10 lipozomala Cymbiotika 4000 IU
  • Cymbiotika

350,00 lei
Nicio taxa

Vitamina D3 + K2 + CoQ10 poate ajuta cu următoarele:

 

    Susține sănătatea imunitară

    Susține oasele puternice, ajutând la reglarea calciului

    Susține sănătatea cardiovasculară prin reducerea plăcii arteriale

 

PRO-SFAT: Pentru a crește energia și starea de spirit echilibrată, luați cu Liposomal B-12.

 

Cantitate

Suplimentul alimentar Liposomal D3 + K2 + CoQ10 de la Cymbiotika conține materiale de cea mai înaltă calitate de origine vegetală, esențiale pentru activarea a peste 3.000 de gene asociate cu longevitatea. Acest supliment de vitamina D poate oferi beneficii pentru sănătate precum susținerea funcției imunitare, sănătatea inimii și creșterea rezistenței osoase.

Vitamina D3 are un rol critic în susținerea sănătății oaselor prin reglarea absorbției de fosfor și calciu. Calciul și fosforul sunt două minerale care joacă un rol cheie în rezistența și densitatea dinților și a sistemului nostru scheletic. Vitamina K2 poate ajuta vitamina D să mențină oasele sănătoase. Formula noastră lichidă de vitamina D3 și K2 conține o formă foarte bioactivă de vitamina K2 numită menachinonă-7, sau MK-7. Această formulă poate, de asemenea, să ajute la promovarea sănătății creierului, claritate mentală și să susțină coagularea normală a sângelui, crescând în același timp nivelurile de energie.

Administrare: 12 pompe (2ml) zilnic. Portii per recipient: 30. Pulverizați pe o linguriță sau direct în gură pentru a consuma. Poate fi amestecat într-o băutură la alegere și luat cu sau fără mâncare.

Depozitați într-un loc răcoros și uscat sau refrigerati după deschidere. Nu înghețați. Evitați contactul oral cu dozatorul cu pompă pentru a păstra prospețimea.

Ingrediente

Vitamina D3 (lichid) 4000 IU - Obținută din lichen, vitamina D3 de origine vegetală susține un sistem imunitar sănătos și o stare de spirit echilibrată.

Vitamina K2 MK-7(120mcg),Vitamina K2 MK-4 (500 mcg) - reduce placa arterială și previne depunerile de calciu în artere, aspect crucial pentru menținerea unei inimi sănătoase.

CoQ10 (Ubiquinol)(20 mg)acționează ca un antioxidant, reducând deteriorarea oxidativă a inimii și îmbunătățind în ansamblu sănătatea cardiacă.

Alte Ingrediente: Apă Purificată, Glicerină Organică, Fosfatidilcolină, Acid Malic, Pectină de Citrice, Rădăcină Konjac, Beta Caroten, Ulei de Tangerină Organic, Beta Caroten

Ce este Livrarea Lipozomală?

Livrarea lipozomală este o tehnologie avansată care permite nutrienților să ajungă eficient în organism, fără a fi degradați de sistemul digestiv.

Suplimentul nostru este încapsulat în lipozomi, care sunt membrane grase ce înconjoară fiecare celulă din corpul nostru.

Poți să îți imaginezi lipozomii ca niște bule mici care protejează nutrienții până ajung în intestine, asigurându-se că organismul îi absoarbe corespunzător.

Atentionari: Depozitați produsul într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se depăși porția zilnică recomandată. Acest supliment nu înlocuiește o alimentație echilibrată și variată și un mod de viață sănătos. Consumați de preferință până la sfârșitul perioadei menționate pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Dacă aveți vârsta sub 18 ani, consultați medicul înainte de utilizare.

 

 

 

 

5 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.