Golden Mind Cymbiotika
search
  • Golden Mind Cymbiotika
  • Golden Mind Cymbiotika
  • Golden Mind Cymbiotika

Golden Mind Cymbiotika
  • Cymbiotika

299,00 lei
Nicio taxa

Golden Mind poate ajuta cu următoarele:

    Îmbunătățește funcția cognitivă

    Crește concentrarea și vigilența

    Calmează sistemul nervos central

 

SFAT PRO: Luați Golden Mind cu L-Treonat de magneziu pentru a îmbunătăți funcția cognitivă.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Golden Mind Cymbiotika stimulează performanța mentală de vârf și protejează împotriva declinului cognitiv legat de vârstă. Această formulă susține sănătatea intestinală și întărește axa intestin-creier prin îmbunătățirea comunicării dintre tractul gastrointestinal și sistemul nervos central.

 

Luați 12 pompe pe zi*

 

Pompați pe o lingură pentru a consuma. Poate fi amestecat într-o băutură la alegere și poate fi luat cu sau fără alimente.

 

Cel mai bine este luat dimineața sau înainte de exercițiu, deoarece această formulă poate crește nivelul de energie. Poate fi luat cu sau fără alimente.

 

A se păstra la loc răcoros, întunecat sau la frigider după deschidere. Nu înghețați. Evitați contactul oral cu dozatorul pompei pentru a păstra prospețimea.

* Pentru a fi utilizat conform instrucțiunilor furnizorului dumneavoastră de asistență medicală sau medicului dumneavoastră.

Disclaimer: Dacă sunteți însărcinată, alăptați un copil sau aveți o afecțiune medicală cronică, cum ar fi diabetul, hipertensiunea sau bolile de inimă, asigurați-vă că vă consultați medicul sau farmacistul înainte de a cumpăra sau de a lua orice supliment.

 

Ingrediente:

 

Amestec lipozomal proprietar: ciupercă de coamă de leu, lecitină de floarea soarelui fără OMG, extract de Rhodiola Rosea, L-teanină, Gotu Kola, extract de ceai verde, ginseng american, extract de bacopa

 

Alte ingrediente: apa purificata, glicerina, extract de vanilie, extract de scortisoara, extract de cuisoare, sare de potasiu a acidului sorbic

 

1 Obiect
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.